یازدهمین مسابقه ملی نانو

یازدهمین مسابقه ملی نانو


یازدهمین مسابقه ملی نانو
  • تاریخ شروع ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
  • تاریخ پایان ۱۴۰۱/۱۰/۳۰
  • مهلت ثبت نام ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
  • مقدمه
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای تحقق اهداف ترویجی و آموزشی تدوین‌شده در سند راهبردی فناوری نانو، اقدام به برگزاری مسابقه ملی فناوری نانو کرده است. این مسابقه بزرگ‌ترین رقابت علمی در حوزه علم و فناوری نانو است که هر ساله توسط گروه ترویج و آموزش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و با حضور هزاران نفر از علاقه‌مندان به فناوری نانو برگزار می‌شود. مسابقه ملی فناوری نانو علاوه بر ایجاد رقابت میان شرکت‌کنندگان، زمینه را برای اخذ گواهی توانمندی تدریس و مجوز شرکت در برنامه نانواستارت‌آپ فراهم می‌کند.
 
  • اهداف
هدف از برگزاری مسابقه ملی نانو، افزایش آشنایی دانشجویان و محققان با فناوری نانو، ارتقای سطح گفتمان علم و فناوری نانو در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی - آموزشی کشور، شناسایی نخبگان نانویی کشور و برترین‌های این حوزه، جهت‌دهی به فعالیت‌های آموزشی - پژوهشی و حمایت از فعالیت‌های شکل‌گرفته در این زمینه توسط ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است.
 
  • یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو
یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو طی سه مرحله* در تابستان سال 1401 برگزار خواهد شد. مرحله اول آن به صورت غیرحضوری (آنلاین) در اواخر تیرماه 1401 و مرحله دوم آن به صورت حضوری در اواخر مردادماه 1401 برگزار خواهد شد؛ نفرات برتر مرحله دوم جهت ارزیابی نهایی وارد مرحله سوم (مسابقه عملی) خواهند شد؛ این مرحله برگزار خواهد شد. آیین‌نامه‌های مربوط به بخش‌های مختلف مسابقه تدوین شده و در اختیار قرار خواهد گرفت.
* مرحله سوم مسابقه منوط به تأیید مراجع ذی‌صلاح از جمله ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و بنیاد ملی نخبگان بوده و جزئیات آن در صورت تأیید، متعاقباً اعلام خواهد شد.

 
زمان‌بندی یازدهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو به شرح زیر می‌باشد:

 


 
  • دانشجویان: کلیه دانشجویان علاقه‌مند به حوزه نانو در تمامی مقاطع و رشته‌های مرتبط دانشگاهی، امکان شرکت در این مسابقه را دارند.
  • فارغالتحصیلان: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی علاقه‌مند به شرکت در این مسابقه درصورتی که حداکثر 3 سال از پایان آخرین مقطع تحصیلی‌ آن‌ها نگذشته باشد، امکان شرکت در مسابقه را دارند.

 
 *** شایان ذکر است که 10 رتبه برتر کشوری مسابقه ملی نانو در دوره‌های دهم، نهم و هشتم امکان حضور در یازدهمین دوره از مسابقه را نخواهند داشت.  همچنین برترین‌های مقطع کارشناسی (10 نفر برتر)  ادوار گذشته، صرفا امکان رقابت در مقاطع کل را خواهند داشت  و در مقطع کارشناسی ارزیابی نخواهند شد.
 
*** داوطلبانی که مشمول شرایط فوق‌الذکر نیستند: این افراد در صورت تمایل به اخذ گواهی توانمندی تدریس نانو یا اخذ مجوز حضور در برنامه نانواستارت‌آپ می‌توانند در مسابقه ملی شرکت و حدنصاب موردنیاز را کسب کنند. علاوه بر این نفر برتر در بین کسانی که دانشجو نیستند، از یک جایزه ویژه شامل مدال مسابقه، گرنت پژوهشی و وجه نقد بهرمند خواد شد.

 
*** صحت اطلاعات مندرج در هنگام ثبت‌نام یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو بر عهده داوطلب یا نهاد ترویجی ثبت‌نام‌کننده است. مدارک و مستندات نفرات برتر مسابقه ملی، قبل از اعطای جوایز کنترل خواهد شد. در صورت عدم تطابق با شرایط فوق، از احراز برگزیدگی داوطلب ممانعت به‌عمل خواهد آمد و رتبه بعدی جایگزین وی خواهد شد.
جوایز یازدهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو به تفکیک مقطع در دو دسته کل و مقطع کارشناسی به داوطلبان اعطا خواهد شد.
 
  • نفرات برتر کل: به 15 نفر برتر کل در مسابقه، جوایزی به شرح زیر تعلق می‌گیرد:
رتبه مدال جایزه نقدی امتیاز بنیاد ملی نخبگان جایزه نقدی بنیاد ملی نخبگان گرنت پژوهشی شبکه آزمایشگاهی گرنت آموزشی سایت آموزش فناوری نانو
اول طلا ۵۰ میلیون ریال 60 امتیاز 15 میلیون ریال 5۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
دوم طلا ۴۰ میلیون ریال 60 امتیاز 10 میلیون ریال 5۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
سوم طلا 30 میلیون ریال 60 امتیاز 7 میلیون ریال 5۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
چهارم طلا ۲۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 5۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
پنجم طلا ۲۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 5۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
ششم نقره ۱۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 3۰ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
هفتم نقره ۱۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 3۰ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
هشتم نقره ۱۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 3۰ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
نهم نقره ۱۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 3۰ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
دهم نقره ۱۰ میلیون ریال ۲۰ امتیاز 4 میلیون ریال 3۰ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
یازدهم برنز ۸ میلیون ریال - - 2۰ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
دوازدهم برنز ۸ میلیون ریال - - 2۰ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
سیزدهم برنز ۸ میلیون ریال - - 2۰ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
چهاردهم برنز ۸ میلیون ریال - - 2۰ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
پانزدهم برنز ۸ میلیون ریال - - 2۰ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
 
  • نفرات برتر مقطع کارشناسی: به 15 نفر برتر مقطع کارشناسی در مسابقه، جوایزی به شرح زیر تعلق می‌گیرد. گفتنی است در صورتی که داوطلبی از مقطع کارشناسی، جزو نفرات برتر کل شود، دیگر در رتبه‌بندی نفرات برتر کارشناسی حضور نخواهد داشت.
 
رتبه مدال جایزه نقدی گرنت آموزشی
اول طلا ۴۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
دوم طلا 30 میلیون ریال 10 میلیون ریال
سوم طلا 2۰ میلیون ریال ۱۰ میلیون ریال
چهارم طلا ۱۵ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
پنجم طلا ۱۵ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
ششم نقره ۱۰ میلیون ریال ۵ میلیون ریال
هفتم نقره ۱۰ میلیون ریال ۴ میلیون ریال
هشتم نقره ۱۰ میلیون ریال ۴ میلیون ریال
نهم نقره ۱۰ میلیون ریال ۴ میلیون ریال
دهم نقره ۱۰ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
یازدهم برنز ۸ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
دوازدهم برنز ۸ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
سیزدهم برنز ۸ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
چهاردهم برنز ۸ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
پانزدهم برنز ۸ میلیون ریال ۳ میلیون ریال
 
 
  • تبصره 1. داوطلبان دانشجوی پزشکی عمومی تا ترم 8 ام تحصیلی یا گذراندن 140 واحد درسی، در مقطع کارشناسی ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شوند.
  • تبصره 2. مقاطع پایین‌تر از کارشناسی نیز (اعم از کاردانی، دیپلم) در دسته‌بندی کارشناسی قرار می‌گیرند.

در صورتی‌که داوطلبان به کمک این امتیاز مشمول آیین‌نامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان شوند می‌توانند خدمت سربازی خود را در قالب اجرای یک پروژه تحقیقاتی به سرانجام برسانند. اعطای وام مسکن، تسهیلات در استخدام و ... از دیگر مزایای این آیین‌نامه‌هاست. همچنین بنیاد ملی نخبگان جوایزی را به صورت مستقل به ده رتبه برتر اعطا می‌کند که در اینجا قابل‌مشاهده است.

مجوز حضور در نانواستارت‌آپ
نمره کسب‌شده در مسابقه ملی نانو معیار نمره علمی فرد در آزمون ورودی نانواستارت‌آپ خواهد بود. سایر امتیازات فرد با توجه به سایر معیارها سنجیده خواهد شد. معیارها، شرایط و تعداد افراد پذیرش شده در نانواستارت‌آپ توسط دبیرخانه این برنامه اعلام خواهد شد.
نانواستارت‌آپ با هدف رشد و پرورش تیم‌های توانمند و رساندن ایده‌های مبتنی بر فناوری نانو به پروتوتایپ در قالب برنامه‌ای یکساله اجرا می‌شود که در آن تیم‌ها به ارائه ایده‌های خود در قالب حل یک چالش فناورانه می‌پردازند. این برنامه تمامی تسهیلات مادی و معنوی موردنیاز یک تیم برای توسعه ایده خود را تأمین خواهد کرد و در نهایت تیم را به سایر برنامه‌های حمایتی، سرمایه‌گذار یا مشتری متصل می‌کند. این برنامه به دنبال حمایت از تیم‌های فناور است و رویکرد رقابتی در آن حاکم نیست. کلیه تیم‌های علاقه‌مند می‌توانند مسیر رشد خود را به کمک نانواستارت‌آپ شناسایی کنند و استارت‌آپ خود را توسعه دهند.

گواهی توانمندی تدریس نانو
آزمون توانمندی تدریس نانو همزمان با یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو برگزار خواهد شد.
دریافت گواهی توانمندی تدریس نانو منوط به کسب حدنصاب علمی در آزمون مسابقه ملی نانو و حدنصاب آموزشی در جلسه مصاحبه حضوری/ آنلاین پس از مسابقه ملی است.
افرادی که حدنصاب لازم را در آزمون مسابقه ملی کسب کنند، برای حضور در جلسه مصاحبه تدریس دعوت می‌شوند. حدنصاب لازم برای شرکت در مصاحبه تدریس، توسط دبیرخانه شبکه مدرسان نانو و قبل از برگزاری مسابقه اعلام خواهد شد.
مرحله مصاحبه تدریس به منظور سنجش توانایی تدریس و انتقال مفاهیم علمی توسط داوطلبان برگزار می‌شود. این مرحله پس از اعلام نتایج مسابقه ملی و در هماهنگی با داوطلبین حائز شرایط برگزار خواهد شد. در صورتی که داوطلب حدنصاب لازم را در مرحله مصاحبه تدریس کسب کند، مطابق با عملکرد خود در این مرحله، گواهی توانمندی تدریس نانو را در سه تراز الف، ب یا ج و در دو زمینه دانش‌آموزی/دانشجویی دریافت خواهد کرد.

 

سرفصل‌های علمی یازدهمین مسابقه ملی نانو به شرح زیر است:
  • مفاهیم پایه
  • نانوساختارها
  • روش‌های ساخت و سنتز نانوساختارها
  • روش‌ها و تجهیزات شناسایی و آنالیز
  • کاربردهای فناوری نانو در حوزه‌های مختلف
  • تجاری‌سازی فناوری نانو و محصولات ساخت ایران
153 مقاله از مجموعه مقالات سایت آموزش فناوری نانو، به عنوان منابع یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو انتخاب شدند:
 
ردیف مفاهیم پایه و نانوساختارها روش‌های ساخت و سنتز روش‎ها و تجهیزات شناسایی کاربردهای فناوری نانو مالکیت فکری و کارآفرینی
1 انواع ساختارهای بلوری آشنایی با روش‌های ساخت نانومواد میکروسکوپ ‌های الکترونی عبوری اصول تصفیه آب با استفاده از فناوری‌های مبتنی بر غشا مالکیت فکری و اهمیت آن
2 ریزساختارها و نقص‌های بلوری- 1 مبانی تولید نانوذرات با روش رسوب‌گذاری شیمیایی- 1 مقدمه ‌ای بر SEM و برهم‌ کنش پرتوی الکترونی با نمونه کاربرد نانوجاذب‌ها در تصفیه آب- 1 آشنایی با انواع حقوق مالکیت فکری
3 خواص الکتریکی مواد و تئوری نواری مبانی تولید نانوذرات با روش رسوب‌گذاری شیمیایی- 2 اجزا و عملکرد SEM-تفنگ الکترونی و لنزهای ‌الکترومغناطیس کاربرد نانوجاذب‌ها در تصفیه آب- 2 شرایط لازم برای ثبت شدن یک اختراع: مقدمه
4 تغییرات ایجاد شده با رسیدن به ابعاد نانو مبانی تولید نانوذرات با روش رسوب‌گذاری شیمیایی- 3 شاخص‌های کلیدی، آماده‌سازی نمونه؛ مزایا، محدودیت‌ها و کاربردها در SEM کاتالیزورهای نوری معرفی سیستم‌های طبقه‌بندی اسناد پتنت
5 دلایل تغییر خواص در ابعاد نانو روش‌های میکروامولسیون و مایسل معکوس تحلیل و کاربرد داده‌ها و تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) - 1 کاربرد مواد فوتوکاتالیستی در تصفیه آب سیستم طبقه‌بندی بین‌المللی پتنت (IPC)
6 نانوساختارها بر اساس ابعاد معرفی روش‌های سونوشیمیایی (فراصوت) برای سنتز نانومواد تحلیل و کاربرد داده‌ها و تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) - 2 هیدروژل‌های نانوکامپوزیتی در کشاورزی قوانین و معاهدات بین‌المللی و داخلی در زمینه حقوق مالکیت فکری
7 نانوساختارهای صفر، یک و دو بعدی معرفی روش مایکروویو و کاربرد آن در سنتز نانومواد تعیین اندازه ذرات با استفاده از میکروسکوپ الکترونی عبوری نانوزئولیت؛ ویژگی‌ها و کاربردها آشنایی مقدماتی با مفاهیم تجاری‌سازی اختراع و پتنت
8 انواع مواد توده‌ای نانوساختار واکنش‌های سولوترمال: مسیری اصلی برای سنتز مواد جدید روش‌های ایجاد تصویر و الگوی پراش توسط TEM نانوبیوچار: تولید و ویژگی‌های آن روش‌های درآمدزایی از پتنت
9 مفاهیم مربوط به سطح در نانومواد تهیه نانومواد با روش سل–ژل - 1 میکروسکوپ نیروی اتمی معرفی سیستم‏‌های دارورسانی ارزش پتنت و روش‌های ارزش‌گذاری پتنت
10 اثر ابعاد روی خواص نانومواد الکتروشیمی و واکنش‌های اکسایش-کاهش آشنایی با میکروسکوپ تونلی روبشی مقدمه‌ای بر نانوحامل‏‌های دارویی تحلیل پتنت در حوزه‌های خاص فناوری
11 شیمی ترکیبات کربن تمایل مواد مختلف به اکسایش و کاهش میکروسکوپ تونلی روبشی STM- بخش اول نانوحسگر مقدمه‌ای بر کارآفرینی
12 معرفی انواع صورت‌های کربن 1 اصول کلی روش انباشت الکتروشیمیایی میکروسکوپ تونلی روبشی - 2 حسگرهای شیمیایی کارآفرین کیست؟
13 نانولوله‌‌های کربنی فلزی و نیمه‌رسانا-1 بررسی استفاده از ولتاژهای تناوبی و پالسی در انباشت الکتروشیمیایی میکروسکوپ نیروی مغناطیسی 1 نانوزیست حسگرها 1- اصول عملکرد و طبقه‌ بندی
14 ارزیابی روش ‌های شناسایی نانولوله‌ های کربنی چند دیواره سنتز پوشش ‎های نانومتخلخل آلومینا میکروسکوپ نیروی مغناطیسی 2 نانوزیست حسگرها2- تکنیک‌ های الکتروشیمی
15 گرافن-پایه ساختارهای مهم کربنی 1 فرآیند آندایز: معرفی و روش‌ها اصول و اجزا در پراش اشعه ایکس XRD آزمایشگاه روی تراشه-تراشه‌ ها مواد و روش‌ های ساخت
16 گرافن-پایه ساختارهای مهم کربنی 2 لایه‌نشانی به روش کندوپاش تکنیک ها و کاربرد‌های پراش اشعه ایکس XRD زیرشاخه های نانوالکترونیک
17 روش‌ های شیمیایی تولید گرافن لایه نشانی فیزیکی از فاز بخار- لایه نشانی تبخیری با باریکه الکترونی تحلیل و کاربرد الگوهای پراش اشعه ایکس (XRD) - 1 مواد نانوالکترونیکی 2 - گرافن
18 نانوساختارهای دوبعدی شبه گرافنی آشنایی با روش‌های رسوب‌دهی شیمیایی از فاز بخار (CVD) تحلیل و کاربرد الگوهای پراش اشعه ایکس (XRD) - 2 پلیمرهای رسانا 1 - معرفی و ساختار الکترونی
19 معرفی نقاط کوانتومی (Quantum dots) خودآرایی- 1 طیف ‌نگاری فلوئورسانس اشعه ایکس XRF پلیمرهای رسانا 2 - مبانی فیزیکی و روش های ساخت
20 نقاط کوانتومی کربنی و گرافنی خودآرایی نانوذرات روش‌های اندازه‌گیری میزان تخلخل و سطوح مؤثر (BET) پلیمرهای رسانا 3 - خواص و کاربردهای نانوالکترونیکی
21 خواص مغناطیسی مواد مقدمه‌ای بر روش نانولیتوگرافی روش پراکندگی نور دینامیکی (DLS) برای مطالعه اندازه نانوذرات
باتری یون لیتیومی-معرفی مکانیزم و افت پتانسیل‌ها
 
22 تأثیرات ورود به محدوده نانومتری بر خواص مغناطیسی مواد معرفی آلیاژسازی مکانیکی به عنوان روشی مؤثر برای فرآوری نانومواد زتامتر و کاربردهای آن معرفی کاربرد نانو در باتری یون لیتیومی
23 نانوذرات مغناطیسی Magnetic Nanoparticles-MNPs مشکلات و چالش‌های موجود در آلیاژسازی مکانیکی مقدمه ‌ای بر طیف ‌سنجی مرئی - فرابنفشUV-Vis Spec نانوساختارهای کربنی و کاربرد آن در باتری
24 سنتز و پایداری نانوذرات مغناطیسی تغییر شکل پلاستیک شدید برای تولید مواد نانوساختار طیف ‌سنجی جذبی مرئی - فرابنفش UV-Vis Spec باتری لیتیوم-هوا 1 - معرفی و بیان مشکلات
25 معرفی هاردهای مغناطیسی و تأثیر فناوری نانو تفجوشی- تولید قطعه نانوساختار از ماده اولیه پودری معرفی فرآیندهای لومینسانس و فوتولومینسانس پیل‌های سوختی - 1
26 ظهور و قلمرو درخت‌ پارها نکات عملی روش لومینسانس پیل‌های سوختی - 2
27 مقدمه ‌ای بر نانوالیاف فرآیندهای آسایش در پدیده لومینسانس کاربردهای نانوالیاف در زیست‌پزشکی
28 معرفی فرایندهای الکتروریسی و سایر روش‌های تولید نانوالیاف طیف‌سنجی مادون قرمز IR Spectroscopy کاربرد فناوری نانو در تکمیل خودتمیزشونده منسوجات - 1
29 نانوسلولز طیف‌سنجی رامان (Raman Spectroscopy) کاربرد فناوری نانو در تکمیل خودتمیزشونده منسوجات - 2
30 نانوسیم ‌ها-معرفی کاربرد و خواص منشأ مغناطیس مواد و برهم‌ کنش بین الکترون ‌ها کاربرد فناوری نانو در لاستیک خودرو - 1
31 مقدمه‌ ای بر لایه‌ های نازک آشنایی با دستگاه اندازه‌ گیری خواص مغناطیسی VSM کاربرد فناوری نانو در لاستیک خودرو - 2
32 روش‌های سنتز، آنالیز و کاربردهای لایه‌های نازک نگرشی بر اصول موزبائر و کاربردهای آن
33 آشنایی با نانوپوشش ‌ها طیف‌نگاری فوتوالکترونی اشعه ایکس (XPS)
34 خواص و روش‌های تولید نانوپوشش‌ها تحلیل داده‌های حاصل از روش‌های نوین مشخصه‌یابی عنصری: XPS و AES
35 مواد نانومتخلخل-1 مقدمه ‌ای بر روش ‌های آنالیز حرارتی Thermal Analysis-TA
36 معرفی آئروژل‌ها (Aerogels) ملاحظات عملی در تکنیک توزین حرارتی (TGA)
37 چارچوب‌های فلزی-آلی دسته جدیدی از ترکیبات نانومتخلخل معرفی دستگاه کروماتوگرافی گازی - اسپكترومتري جرمی - بخش اول
38 چارچوب‌های فلز-آلی: معرفی و طبقه‌بندی معرفی دستگاه کروماتوگرافی گازی - اسپكترومتري جرمی - بخش دوم
39 چارچوب‌های فلزی-آلی (Metal Organic Frameworks) مروری بر روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
40 ویژگی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و خواص چارچوب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فلز- آلی
41 آشنایی با نانوکامپوزیت‌ها (1)-ویرایش جدید
42 آشنایی با نانوکامپوزیت‌ها (2)-ویرایش جدید
43 آشنایی با مواد هوشمند
44 نانوساختارهایی با عملکردهای ویژه در حیات
45 فوق آب‌گریزی و فوق آب‌دوستی در حیات
46 روش‌های ساخت زیست تقلیدانه

کتاب محصولات و تجهیزات فناوری نانو ساخت ایران - ویرایش ششم به معرفی محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری نانو و تولید شده در داخل کشور، پرداخته است. علاوه بر مقالات سایت آموزش، جلد اول، دوم و سوم این کتاب با عناوین «سلامت، آب و محیط زیست، کشاورزی و نساجی»، «ساخت‌وساز، رنگ و رزین، و لوازم خانگی»، «صنایع نفت،گاز، پتروشیمی و انرژی» از منابع یازدهمین مسابقه ملی نانو است.
 
           

*** گفتنی است در کتاب محصولات فناوری نانو، اسامی و اطلاعات شرکت‌ها مورد سؤال نخواهد بود.
یازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو در دو مرحله برگزار خواهد شد. مرحله اول آن به صورت غیرحضوری و آنلاین در سایت آموزش فناوری نانو برگزار خواهد شد. ۳۰۰ نفر برتر از شرکت‌کنندگان در این مرحله به عنوان برگزیدگان مرحله اول انتخاب خواهند شد. در مرحله دوم که به صورت حضوری و در قالب سوالات چهارگزینه‌ای برگزار خواهد شد، این برگزیدگان در حوزه‌های آزمون منتخب  حضور پیدا می‌کنند و در مدت زمان تعیین‌شده به سوالات دفترچه پاسخ می‌دهند. درنهایت 30 نفر برتر به تفکیک مقطع وارد مرحله سوم خواهند شد.

* برگزاری مرحله اول
به منظور شرکت داوطلبان در مرحله اول مسابقه که به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، در روزهای 9 الی 11 مردادماه ۱۴۰۰ وارد سایت آموزش فناوری نانو (نسخه جدید) شوند و به سوالات مربوطه پاسخ دهند. بودجه بندی سوالات ۳ آزمون مرحله اول به شرح ذیل است:
 
  • آزمون ۱: مفاهیم پایه و نانوساختارها
  • آزمون ۲: روش‌های ساخت و سنتز نانوساختارها و روش‌ها و تجهیزات شناسایی و آنالیز
  • آزمون ۳: کاربردهای فناوری نانو، تجاری‌سازی فناوری نانو و محصولات ساخت ایران
 
با برگزاری این ۳ آزمون، بر اساس جمع نمرات کسب شده 300 نفر برگزیده اول اعلام شده و واجد شرکت در مرحله دوم مسابقه ملی فناوری نانو می‌شوند. مرحله دوم این مرحله به صورت تستی چهارگزینه‌ای و در حوزه‌های منتخب سراسر کشور برگزار می‌شود.

* برگزاری مرحله دوم
۳۰۰ فرد برگزیده مرحله اول، می‌توانند در 6 حوزه آزمون که توسط دبیرخانه انتخاب شده است، در آزمون مرحله دوم شرکت کنند. حوزه‌های آزمون با توجه به تمرکز داوطلبین در مراکز استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خوزستان ، کرمان و اصفهان خواهد بود. در صورتی که نفرات برگزیده از یک استان (جز مراکز ذکرشده) بیش از ۳۰ نفر باشد، مرکز استان مذکور به حوزه‌های آزمون افزوده خواهد شد.


* برگزاری مرحله سوم
درنهایت 30 نفر برتر به تفکیک مقطع وارد مرحله سوم خواهند شد و با یکدیگر به رقابت عملی خواهند پرداخت.
ثبت‌نام در مسابقه به دو صورت امکان‌پذیر است:
 
ثبت‌نام مستقیم از طریق لینک زیر:
 

 
ثبت‌نام از طریق سایت:
۱- عضویت/ ورود به سایت آموزش
۲- افزایش موجودی در سایت
۳- ثبت‌نام بلیط زیر

 
در صورتی‌که تا حداکثر یک هفته پس از ثبت‌نام مسابقه از طریق نهادهای ترویجی، پیامک تأیید ثبت‌نام برای شما ارسال نشد یا در صفحه شخصی خود در سایت آموزش نانو، تأیید ثبت‌نام خود در مسابقه ملی نانو را مشاهده نکردید، حتماً با نهاد ترویجی مربوطه تماس حاصل فرمایید و موضوع را پیگیری کنید.
در صورت بروز هرگونه سوال در خصوص ثبت‌نام در مسابقه، منابع پیشنهادی، جوایز و اعتراض به سوالات، کارت جلسه آزمون، حوزه‌های آزمون و ... با دبیرخانه مسابقه ملی تماس حاصل فرمایید:
 
ارتباط از طریق تلفن: 66510132-021
ارتباط از طریق موبایل: 09025555462
ارتباط از طریق پیام‌رسان: 09025555462
کانال رسمی دبیرخانه مسابقه :  T.ME/IRNanoCompetition

بلیط یازدهمین مسابقه ملی نانو


# ثبت نام عنوان زمان شروع زمان پایان قیمت - تومان
1 ثبت‌نام یازدهمین مسابقه ملی نانو ۱۴۰۰/۰۸/۰۱
۸:۰۰
۱۴۰۱/۰۴/۳۱
۲۳:۵۵
قیمت کل : ۱۰۰,۰۰۰
کد تخفیف ثبت کد تخفیف

سخنرانان یازدهمین مسابقه ملی نانو