حسگرهای شیمیایی پیشرفته 1
حسگرهای زیستی نانومکانیکی پیشرفته 2
نانوامولسیونها؛ معرفی، تولید، کاربرد مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نانو و علوم کشاورزی مقدماتی
مقدمه ای برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی مقدماتی
معرفی کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی پیشرفته 1
توسعه کودهای شیمیایی به صورت نانوکودهای کُندرها پیشرفته 2
نانوزئولیت: ویژگیها و کاربردها پیشرفته 2
نانوبیوچار و اثرات آن در خاک پیشرفته 1
نانوحسگرها و نانوزیست حسگرها و پایش وضعیت گیاهان و تولیدات کشاورزی پیشرفته 2
کاربرد فناوری نانو در پرورش دام و طیور و آبزیان پیشرفته 2
فناوری نانو و صنایع غذایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
دلایل ده گانه برای استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
افزایش امنیت غذایی با استفاده از فناوری نانو مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی و نوشیدنی- با رویکرد بازار مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
میکروامولسیونها و کاربرد آنها در صنایع غذایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نقش فناوری نانو در محصولات تجاری موجود در بازار صنایع غذایی و بستهبندی-نانومواد و خواص عمومی
استفاده از حسگرها در تولید و فراوری مواد غذایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
کاربرد نانوکامپوزیت ها در صنایع بسته بندی و مواد غذایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
بسـته بندی های زیست تخریب پذیر مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
مواد غذایی کشاورزی بهبود انتقال ویتامین ها و موادمعدنی ضروری مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
کاربرد فناوری نانو در بهینه سازی فرمولاسیون کودهای شیمیایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نقش فناوری نانو در بهبود کارآیی مصرف عناصر غذایی کودهای شیمیایی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و پالایش آلاینده های زیست محیطی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نانوبیوحسگر و کاربرد آن در علوم کشاورزی مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
کاربردهای فناوری نانو در صنعت ساختمان-مواد چسبنده و درزگیر- گزارش آوریل 2010 مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نقش فناوری نانو در انواع محصولات تجاری موجود در بازار صنعت داروسازی گزارشهای بانک محصولات فناوری نانو
شاخص های کلیدی آمادهسازی نمونه- مزایا و محدودیت ها و کاربردها در SEM پیشرفته 2
تحلیل طیفسنجی رامان پیشرفته 1
مروری بر روشهای یونیزاسیون مستقیم در طیفسنج جرمی پیشرفته 1
روشهای اندازهگیری میزان تخلخل و سطوح مؤثر (BET) پیشرفته 1
اصول و مفاهیم کروماتوگرافی مایع - طیفسنج جرمی - بخش دوم پیشرفته 2
روشهای کروماتوگرافی گازی بهمنظور تعیین باقیمانده سموم در مواد غذایی پیشرفته 2
روش های تعیین سمّیت پوستی نانوذرات پیشرفته 1
انتشار نانومواد در محیط زیست و فرایندهای مؤثر بر رفتار و سرنوشت آن ها پیشرفته 1
کاربرد فناوری نانو در حوزه دامپزشکی پیشرفته 2
جنبه هایی از ایمنی فناوری نانو در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی پیشرفته 1
نانومواد مهندسی شده و گیاهان-سمیّت گیاهی و بیوترانسفورماسیون 1 پیشرفته 2
نانومواد مهندسی شده و گیاهان- سمیّت گیاهی و بیوترانسفورماسیون 2 پیشرفته 2
کاربردهای نانومواد در غذا پیشرفته 1
ارزیابی کاربردها و مخاطرات فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی پیشرفته 2
اهمیت قانونگذاری در زمینه نانومواد پیشرفته 2
اصول کنترل کیفیت: GMP و GLP در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی 1403/02/17
دوره غیرحضوری طیفسنجی جرمی (MS) 1402/09/28
دوره غیرحضوری آشنایی با حسگرهای زیستی 1402/04/10
دوره حضوری تحلیل نتایج NMR 1402/03/16
بسته جامع آموزش غیرحضوری «طیفسنجی رامان - تئوری و کار با دستگاه» 1401/08/15
دوره غیرحضوری «طیف سنجی رامان - اصول و کاربردها» 1401/06/01
راهنمای استفاده از پلتفرم جدید سایت آموزش فناوری نانو 1399/10/10
دوره آموزشی غیرحضوری «آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی» 1399/09/19
ایمنی فناوری نانو در حوزه کشاورزی و محیط زیست (دومین سری دوره تخصصی ایمنی و استاندارد) 03:00
ایمنی نانومواد (اولین سری دوره تخصصی ایمنی و استاندارد) 1:30
نانوساختارهای کربنی 03:00
مینی دوره نانوذرات فلزی 02:00
اصول کنترل کیفیت: GMP و GLP در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی 04:30
طیفسنجی جرمی (MS) 03:00
سیزدهمین مسابقه ملی فناوری نانو
آشنایی با حسگرهای زیستی 04:30
دوره حضوری تحلیل نتایج NMR 04:00
بسته جامع طیف سنجی رامان تئوری و کار با دستگاه 6:00
طیف سنجی رامان اصول و کاربردها 3:00
مینی دوره غیرحضوری نانوذرات مغناطیسی معرفی و کاربردها 1.30
بسته جامع آموزش غیرحضوری طیف سنجی جذب اتمی - تئوری و کار با دستگاه 09:00
حل تشریحی سوالات کنکور ارشد نانوفناوری پزشکی - بخش فناوری نانو 11:00
آموزش نرم افزار مینی تب Minitab 09:00
طراحی آزمایش و کار با نرم افزار Design Expert 07:00
طیف سنجی اتمی انواع روش ها و دستگاه ها 5:00
مینی دوره آشنایی با غشاهای نانوساختار 3:00
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) پیشرفته و الکتروفورز موئین (CE) 5:00
بسته جامع کروماتوگرافی 18:30
کربن فعال؛ سنتز، مشخصه یابی و کاربردها 3:00
آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی 4:00
افقهای نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی ( pdf ) - ( رایگان ) 13
نانوفناوری در صنعت غذا ( pdf ) - ( رایگان ) 96
بستهبندی مواد غذایی با کمک نانوفناوری ( pdf ) - ( رایگان ) 68
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری ( pdf ) - ( رایگان ) 103
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها ( pdf ) - ( رایگان ) 182
نانوتکنولوژی: پیشرفتهای دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی ( pdf ) - ( رایگان ) 92
کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و ارزش غذایی و ایمنی ( pdf ) - ( رایگان ) 1604