کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی

کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی
 
  • تاریخ درج ۱۴۰۴/۰۷/۲۹
  • تعداد بازدید 0
 
موضوع

آموزش غیرحضوری
 
 
امتیاز کاربران

۵ امتیاز از ۵ (۱ رای)

 
 
 

کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۲۳، حدود ۲.۳۳ میلیارد نفر در سراسر جهان با ناامنی غذایی متوسط ​​یا شدید مواجه بوده‌اند؛ که در میان این افراد، بیش از ۸۶۴ میلیون نفر ناامنی غذایی شدید را تجربه می‌کنند. فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی به دلیل محدودیت‌هایی که روش‌های سنتی کشاورزی و صنعت غذا در سطح علمی و سیاسی اعمال می‌کنند، مورد توجه قرار گرفته است. هدف فناوری نانو، افزایش بهره‌وری و کاهش آسیب به اکوسیستم‌های محلی است. با افزایش جمعیت جهان، لازم است پیشرفت‌هایی در روش‌های کشاورزی پایدار و نگهداری موادغذایی ایجاد شود که بازده بالاتری را برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد غذا ایجاد کنند.


سایت آموزش فناوری نانو دوره آموزشی غیرحضوری «کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی» را با تدریس جناب آقای دکتر مجید بگیان ارائه می‌دهد.


*** این دوره شامل 2.5 ساعت محتوای آموزشی (ویدیو، فایل ارائه و آزمون) است و علاقه‌مندان پس از ثبت‌نام در دوره، به محتوای آموزشی دوره دسترسی خواهند داشت؛ مخاطبان این دوره تمامی دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و پژوهشگران گرایش‌های نانوفناوری، کشاورزی، صنایع غذایی، زیست‌شناسی، شیمی، بیوتکنولوژی، مهندسی شیمی، مهندسی مواد و ... هستند.

 
*** هزینه ثبت‌نام در این دوره 440هزار تومان است که تا 10 آبان‌ماه دارای 25% تخفیف ثبت‌نام (330هزار تومان) است.
 




 


سرفصل‌های دوره غیرحضوری «کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی»
 
انواع نانومواد مورداستفاده در کشاورزی
کاربردها در حوزه‌های مختلف کشاورزی
- افزایش بهره‌وری و رشد گیاهان
- کنترل آفات و بیماری‌ها
- مدیریت منابع آب و خاک
- پایش و مانیتورینگ مزرعه
- بسته‌بندی و نگهداری محصولات کشاورزی
مزایا و چالش‌ها
مطالعات موردی
چشم‌انداز آینده




جناب آقای دکتر مجید بگیان
1. دکتری علوم و فناوری نانو، گرایش نانوفیزیک/نانوساختارها، دانشگاه کاشان - 1399 تا 1403
2. کارشناسی ارشد علوم وفناوری نانو، گرایش: نانوفیزیک، دانشگاه کاشان - 1397 تا 1399
3. مدیرعامل شرکت نانو دژ سپاهان، فعال در زمینه ساخت و بهره‌وری از نانوساختارهای مورداستفاده در صنعت کشاورزی
4. استاد مدعو دانشگاه کاشان
5. مدرس بنیاد آموزش فناوری نانو
6. منتخب برترین‌های نانو در اولین سخنرانی نانویی - 1400


 

دوره غیرحضوری «کاربردهای نانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی»
 
مدت زمان دوره 2.5 ساعت (ویدیو، فایل ارائه و آزمون)
دسترسی به محتوای دوره بلافاصله پس از ثبت‌‌نام و به صورت نامحدود
نحوه شرکت در آزمون - به صورت آنلاین و پس از گذراندن مراحل آموزشی در صفحه دوره
- بدون محدودیت زمانی
وضعیت گواهی الکترونیکی؛ فارسی و انگلیسی (با کسب 50 درصد در آزمون پایان‌دوره)
هزینه دوره 440هزار تومان
330هزار تومان
اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق سایت آموزش ثبت‌نام
ثبت‌نام مستقیم از طریق زرین‌پال ثبت‌نام


نکات مهم:
- گواهی پایان دوره الکترونیکی، بلافاصله پس از کسب حدنصاب در آزمون در سایت و از طریق بخش رویدادهای من قابل مشاهده و دریافت است.

- محتوای دوره از طریق بستر سایت آموزش قابل استفاده است.

 

*** هزینه ثبت‌نام در این دوره 440هزار تومان است که تا 10 آبان‌ماه دارای 25% تخفیف ثبت‌نام (330هزار تومان) است.
 

ابتدا وارد سایت آموزش فناوری نانو شوید (در صورتی که عضو سایت نیستید، ابتدا در سایت عضو شوید: عضویت در سایت)(دقت کنید، اطلاعات کاربری خود را جهت صدور گواهی، بطور کامل و صحیح وارد نمایید)؛ پس از ورود به سایت، در دوره مدنظر خود ثبت‌نام کنید. برای دسترسی به دوره ثبت‌نامی خود، کافی است وارد سایت شوید و بر روی نام کاربری خود کلیک کنید؛ با ورود به بخش رویدادهای من، به دوره ثبت‌نامی خود دسترسی خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره با شماره‌ 09104712036 تماس حاصل فرمایید.

ارسال نظر