دوره آموزشی غیرحضوری «آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی»

دوره آموزشی غیرحضوری «آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی»
 
  • تاریخ درج ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
  • تعداد بازدید 7,496
 
موضوع

آموزش غیرحضوری
 
 
امتیاز کاربران

۱ امتیاز از ۵ (۱ رای)

 
 
 

دوره آموزشی غیرحضوری «آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی»


سایت آموزش فناوری نانو، دوره آموزشی غیرحضوری «آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی» با تدریس سرکار خانم همدانچی را برگزار می‌کند. این دوره شامل 4 ساعت محتوای آموزشی (ویدئو، متن آموزشی و آزمون) است. آزمون پایان دوره محدودیت زمانی ندارد و شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای 50 درصد شوند، گواهی پایان دوره الکترونیکی (فارسی و انگلیسی) را دریافت می‌کنند.

تهیه غذای کافی و بهداشتی با استفاده از روش‌ها و فناوری‌های نوین، یکی از اولویت‌های تحقیقاتی کشورهای مختلف جهان است. صنایع مواد غذایی به علومی اطلاق می‌شود که کیفیت فیزیکى، شیمیایى و بیولوژیکى محصولات کشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى مورد توجه قرار داده و فعالیت‌های جمع‏‌آورى، عمل‌‏آورى، تبدیل، تکمیل، نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار می‌دهد. فناوری نانو با توسعه ساختارهایی با خصوصیات بهبودیافته، مزایای زیادی را در این زمینه ارائه می‌دهد؛ نانوساختارها سبب توسعه روش‌های جدید فراوری مواد غذایی و بسته‌بندی مواد غذایی شده و بهبود بازده انکپسولاسیون، افزایش پایداری، رهایش کنترل شده ترکیب به دام افتاده، حلالیت بهبود یافته و جلوگیری از واکنش‌های شیمیایی ناخواسته را به دنبال داشته است. همچنین در سال‌های اخیر توسعه سیستم‌های نانوساختار با کارایی بالا برای کاربردهای امنیت غذایی نظیر نانوسنسورها، توسعه یافته است. در حال حاضر برخی محصولات برپایه فناوری نانو در صنایع غذایی تجاری شده و روانه بازار شده‌اند.

دوره آموزشی غیرحضوری «آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی» با تدریس سرکار خانم همدانچی شامل 4 ساعت محتوای آموزشی (ویدئو، متن آموزشی و آزمون) است.

** آزمون پایان دوره بدون محدودیت زمانی در سایت آموزش نانو به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای 50 درصد شوند، گواهی پایان دوره الکترونیکی (در دو فرمت فارسی و انگلیسی) را دریافت می‌کنند.

نام دوره

مدرس

هزینه دوره گواهی پایان‌دوره الکترونیکی ثبت‌نام
آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی سرکار خانم همدانچی

212 هزار تومان

دارد ثبت‌نام

سرکار خانم فرشته همدانچی

* کارشناسی ارشد زیست‌شناسی سلولی تکوین گیاهی

* عضو شبکه مدرسان ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

1- معرفی غذا و صنایع غذایی

                تعریف غذا، بخش‌های مختلف: شیر و لبنیات، کنسروسازی، روغن، نوشیدنی، بسته‌بندی و ...

2- علل نیاز به روش‌های جدید در صنایع غذایی

               ضرورت غذا به عنوان یک عامل اساسی در کشورها

3- معرفی مختصر فناوری نانو

                مقیاس نانو، نانوذرات، نانوکامپوزیت‌ها و ...

4- معرفی کاربردهای نانوفناوری در زمینه‌های مختلف صنایع غذایی

               بهینه‌سازی ارزش غذایی، بسته‌بندی، زیست‌تخریب‌پذیری، ایمنی و ...

5- افزودنی‌های غذایی در مقیاس نانو

6- غنی‌سازی غذا

               میکروامولسیون‌ها، نانوکپسول‌ها

7- نانوفناوری در صنعت بسته‌بندی

                نانوکامپوزیت‌ها، بسته‌بندی فعال، بسته بندی هوشمند، بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر و ...

8- نانوحسگرها و کاربرد آنها در صنایع غذایی

               زیست‌حسگرها، نانوحسگرها و ....

9- چالش‌های توسعه نانوغذا

               ایمنی نانومواد، اثرات زیست‌محیطی و ...

10- معرفی شرکت‌های فعال

 

تصویر نمونه گواهی‌های پایان‌دوره در ادامه قابل مشاهده است:

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره با شماره‌  09104712036 تماس حاصل فرمایید.

ارسال نظر