آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
- تاریخ شروع ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
- زمان دوره ۴:۰۰
- تعداد شرکت کنندگان ۳۳۵
*** هزینه ثبتنام در این دوره 212 هزار تومان است.
جهت مشاهده دوره و شرکت در آزمون پایان دوره، راهنمای سایت را مطالعه کنید:
سرکار خانم فرشته همدانچی
* کارشناسی ارشد زیستشناسی سلولی تکوین گیاهی
* عضو شبکه مدرسان ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
1- معرفی غذا و صنایع غذایی
تعریف غذا، بخشهای مختلف: شیر و لبنیات، کنسروسازی، روغن، نوشیدنی، بستهبندی و ...
2- علل نیاز به روشهای جدید در صنایع غذایی
ضرورت غذا به عنوان یک عامل اساسی در کشورها
3- معرفی مختصر فناوری نانو
مقیاس نانو، نانوذرات، نانوکامپوزیتها و ...
4- معرفی کاربردهای نانوفناوری در زمینههای مختلف صنایع غذایی
بهینهسازی ارزش غذایی، بستهبندی، زیستتخریبپذیری، ایمنی و ...
5- افزودنیهای غذایی در مقیاس نانو
6- غنیسازی غذا
میکروامولسیونها، نانوکپسولها
7- نانوفناوری در صنعت بستهبندی
نانوکامپوزیتها، بستهبندی فعال، بسته بندی هوشمند، بستهبندی زیستتخریبپذیر و ...
8- نانوحسگرها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
زیستحسگرها، نانوحسگرها و ....
9- چالشهای توسعه نانوغذا
ایمنی نانومواد، اثرات زیستمحیطی و ...
10- معرفی شرکتهای فعال
عدم محدودیت زمانی برای شرکت در آزمون
(در ارتباط با شرکت در آزمون پایاندوره به نکات زیر دقت فرمایید:
- ترجیحا از سیستم/کامپیوتر و مرورگر فایرفاکس استفاده کنید.
- در حین آزمون، صفحه را رفرش نکنید و دکمه Back را نزنید.
- تب دیگری را در حین آزمون باز نکنید.
- هیچ آزمونی تحت عنوان آزمون آزمایشی وجود ندارد و در صورت کسب قبولی بالای 50% سیستم بطور خودکار بسته خواهد شد.
- تنها اولین آزمون شما، رایگان است و 4 بار دیگر امکان آزمون مجدد را خواهید داشت که با پرداخت هزینه همراه است.)
ارائه گواهی الکترونیکی به صورت فارسی و انگلیسی پس از اتمام موفقیت آمیز دوره
امکان مشاهده دوره آموزشی بلافاصله پس از پرداخت از طریق کیف پول
بلیط آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
# | ثبت نام | عنوان | قیمت - تومان |
---|---|---|---|
1 | ثبت نام | آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی | قیمت کل : ۲۱۲,۰۰۰ |