(جدید)
ورود به سیستم
عضویت در سیستم
اخبار
آموزش آنلاین
آموزش غیرحضوری
آموزش حضوری
مسابقه ملی فناوری نانو
ویژههای سایت
نانوگپ
رادیو منهای 9
دانلود
مقالات
اشتراک
دورههای آموزشی
مسابقه ملی نانو
تماس با ما
دانلود ها
صفحه اصلی
دانلودها
کل دانلودها
۲,۳۱۱
پر دانلودترین ها
کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و ارزش غذایی و ایمنی
pdf
۱,۶۶۹
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها
pdf
۲۲۶
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری
pdf
۱۳۲
نانوفناوری در صنعت غذا
pdf
۱۲۶
جدیدترین ها
افقهای نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی
pdf
۷۱
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها
pdf
۲۲۶
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری
pdf
۱۳۲
بستهبندی مواد غذایی با کمک نانوفناوری
pdf
۸۷
رایگان
pdf
۷۱
افقهای نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی
رایگان
pdf
۲۲۶
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها
رایگان
pdf
۱۳۲
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری
رایگان
pdf
۸۷
بستهبندی مواد غذایی با کمک نانوفناوری
رایگان
pdf
۱۲۶
نانوفناوری در صنعت غذا
رایگان
pdf
۱,۶۶۹
کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و ارزش غذایی و ایمنی
Loading...
بیوپلیمرها: دستهای پیشرو از مواد پرکاربرد
25% تخفیف
تا 8 مهرماه
میکروفلوئیدیک در پزشکی: اصول، کاربردها و مسیرهای آینده
30% تخفیف
تا 4 مهرماه
دوره آنلاین «راهیابی در جنگل هوش مصنوعی»
20% تخفیف ثبتنام
تا 31 شهریورماه
دوره حضوری تحلیل نتایج آنالیز UV-Vis - سری سوم
زمان برگزاری:
2 مهر
ساعت 10 تا 14