روز
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
ساعت
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
دقیقه
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
ثانیه
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(جدید)
ورود به سیستم
عضویت در سیستم
اخبار
آموزش آنلاین
آموزش غیرحضوری
آموزش حضوری
مسابقه ملی فناوری نانو
ویژههای سایت
نانوگپ
رادیو منهای 9
دانلود
مقالات
اشتراک
دورههای آموزشی
مسابقه ملی نانو
تماس با ما
دانلود ها
صفحه اصلی
دانلودها
کتب و متون نانو
کتب فناوری نانو
کاربرد نانو در صنعت غذا
کل دانلودها
۲,۰۶۶
پر دانلودترین ها
کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و ارزش غذایی و ایمنی
pdf
۱,۶۰۴
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها
pdf
۱۸۲
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری
pdf
۱۰۳
نانوفناوری در صنعت غذا
pdf
۹۶
جدیدترین ها
افقهای نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی
pdf
۱۳
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها
pdf
۱۸۲
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری
pdf
۱۰۳
بستهبندی مواد غذایی با کمک نانوفناوری
pdf
۶۸
رایگان
pdf
۱۳
افقهای نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی
رایگان
pdf
۱۸۲
راهنمای استفاده از نانوفناوری در صنعت غذا: کاربردها و روشها
رایگان
pdf
۱۰۳
ابزارهای پیشرفته ارزیابی غذا: بیوسنسورها و نانوفناوری
رایگان
pdf
۶۸
بستهبندی مواد غذایی با کمک نانوفناوری
رایگان
pdf
۹۶
نانوفناوری در صنعت غذا
رایگان
pdf
۱,۶۰۴
کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و ارزش غذایی و ایمنی
Loading...
بیست و یکمین آزمون توانمندی تدریس نانو دی 1403
زمان برگزاری مرحله اول:
30 دیماه 1403
مهمونی یلدایی، 2 دوره مهمون مایی
29 و 30 آذرماه
دوره آنلاین «نانورادیوداروها: کلید تشخیص و درمان بیماریها»
25% تخفیف
تا 28 آذرماه
دوره حضوری کار با دستگاه GC
5 و 12 دیماه