دانلود ها

افق‌های نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی


NANOTECHNOLOGY HORIZONS IN FOOD PROCESS ENGINEERING
Trends, Nanomaterials, and Food Delivery

 
CRC Press انتشارات
2023 سال انتشار
اول ویرایش
460 تعداد صفحات
Megh R. Goyal
Santosh K. Mishra
Satish Kumar
نویسندگان/ویراستارها







 

فهرست کتاب:

1- Stability and Fate of Nanoparticles in Foods
2- Nano-Biosensing for Detection of Food Contaminants
3- Nanotechnology Applications in Agriculture
4- Postharvest Physiology, Value Chain Advancement, and Nanotechnology in Fresh-Cut Fruits and Vegetables
5- Role of Nanotechnology in Nutrient Delivery
6- Implications of Nanotechnology in Food Packaging
7- Applications of Nanotechnology in the Dairy Industry
8- Antimicrobial Nanoparticles: Production, Mechanism of Action, and Applications in the Food Sector
9- Nanoencapsulation of Bioactive Compounds
10- Development of Nutraceuticals Using Nanotechnological Tools: Current Scenario and Future Prospects
11- Potential of Biofunctional Magnetic Nanoparticles in Food Safety: Detection of Toxins and Foodborne Pathogens



ارسال نظر

افق‌های نانوتکنولوژی در مهندسی فرآیندهای غذایی
 
  • هزینه فایل رایگان
  • نوع فایل pdf
  • حجم فایل ۱۷.۹۴ مگابایت
  • تعداد دانلود ۸
 
 
امتیاز کاربران

امتیاز از ۵ (۰ رای)