کاربرد نانوکامپوزیت ها در صنایع بسته بندی و مواد غذایی

کاربرد نانوکامپوزیت ها در صنایع بسته بندی و مواد غذایی
سطح مقاله

مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
کلمات کلیدی

فناوری نانو
صنایع غذایی
نانوکامپوزیت پلیمری
نانوذرات
نقره
نانو رس
امتیاز کاربران

۴ امتیاز از ۵ (۲ رای)

 
مقالات مرتبط

فناوری نانو
سمیّت نانوذرات به دنبال مواجهه تنفسی و بررسی ساز‌وکار‌های احتمالی
کاربرد فناوری نانو در رنگرزی منسوجات – جلسه دوم
مقدمه ای بر هایپرترمیا-گرما درمانی- در درمان سرطان روش‌ها و مکانیسم‌ها و محدودیت‌ ها و نقش نانوفناوری
صنایع غذایی
نقش فناوری نانو در محصولات تجاری موجود در بازار صنایع غذایی و بسته‌بندی-نانومواد و خواص
ارزیابی کاربردها و مخاطرات فناوری نانو در بسته ‌بندی مواد غذایی
نقش فناوری نانو در بهبود کارآیی مصرف عناصر غذایی کودهای شیمیایی
نانوکامپوزیت پلیمری
کامپوزیت ‌های نانولوله
نانوذرات
کاربرد فناوری نانو در تولید الیاف کامپوزیتی
کاربرد نانوفناوری در تولید مواد و تجهیزات با خواص فیزیکی مکانیکی شیمیایی و حرارتی بهبود یافته
کاربرد نانوفناوری در تولید و استخراج نفت و گاز
نقره
سطوح آنتی باکتریال و کاربرد آن در ساختمان
سنتز نانوساختارهای پرکاربرد در نساجی
سنتز کنترل ‌شده نانوبلورهای فلزی
 
آمار مقاله

  • بازدید کل ۸۳,۰۲۸
 
آمار آزمون مقاله

  • کل شرکت کنندگان ۹
  • تعداد افراد شرکت کننده ۱
 
 

کاربرد نانوکامپوزیت ها در صنایع بسته بندی و مواد غذایی

هدف از بسته‌بندی مواد غذایی جلوگیری از فساد باکتری‌ها و از دست‌ رفتن مواد مغذی و در نتیجه، افزایش مدت‌زمان ماندگاری آن‌ها است. بسته‌بندی مواد غذایی از عمده‌ترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا است. فناوری نانو امیدهای بسیاری برای دستیابی به بسته‌بندی مواد غذایی با قابلیت‌های ایمنی و نگهداری بیشتر، و در نهایت: غذای سالم‌تر، ایجاد می‌کند. کلید دستیابی به پیشرفت‌های آینده بسته‌بندی‌های قابل انعطاف هوشمند، فعال، و نانوکامپوزیت‌های پلیمری هستند. نانوذرات در نانوکامپوزیت‌های پلیمری سطح ویژه بالایی نسبت به ذرات در اندازه میکرو دارند. همین سطح ویژه بالا موجب بهبود برهم‌کنش بین پلیمر و نانوذرات می‌شود و دستیابی به ویژگی‌های مناسب را ممکن می‌سازد. از جمله نانوذرات مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی می‌توان به نانورس و نانونقره اشاره کرد. در این مقاله مروری سعی شده است انواع نانوکامپوزیت‌های مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی معرفی شوند و مورد بررسی قرار گیرند.

این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:
 1. مقدمه
2. کاربرد نانو در بسته‌بندی مواد غذایی
1.2. نانوذرات (Nanoparticles)
2.2. پلیمرهای نانو (Polymer Nanomaterial Food Processing (PNFP))
1.2.2. نانوپلیمرهای پیشرفته (Improved PNFP)
2.2.2. نانوپلیمرهای فعال (Active PNFP)
3.2.2. نانوپلیمرهای باهوش (Smart PNFP)
3. نانوکامپوزیت و نانوبیوکامپوزیت
4. انواع نانوذرات استفاده‌شده در نانوکامپوزیت‌های بسته‌بندی مواد غذایی
1.4. نانورس (Nanoclay)
1.1.4. خاصیت بازدارندگی نانوکامپوزیت‌های پلیمر/ رس
2.4. نانوذرات نقره
 1.2.4. فرایند‌های عمده نانونقره
2.2.4. سازوکار‌های مختلف خواص ضدمیکروبی نانوذرات نقره
3.4. نانوذرات اکسید سیلیکون و اکسید نقره
4.4. نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید
5.4. نانوذرات اکسید روی
6.4. نانوذرات سیلسیوم دی‌اکسید
5. نتیجه‌گیری

 


لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
ارسال نظر