کاربرد نانومواد در ارتقای عملکرد الکترولیت های باتری های لیتیم یون

کاربرد نانومواد در ارتقای عملکرد الکترولیت های باتری های لیتیم یون
سطح مقاله

پیشرفته 1
کلمات کلیدی

باتری یون لیتیوم
الکترولیت
پلیمر آمورف
پلیمر بلوری
نانومواد پرکننده
سرامیک
امتیاز کاربران

امتیاز از ۵ (۰ رای)

کاربرد نانومواد در ارتقای عملکرد الکترولیت های باتری های لیتیم یون

ساخت باتری های لیتیمی تحول عظیمی در زمینه ذخیره انرژی الکتریکی ایجاد نمود و نقش این تحول در رشد و توسعه وسایل الکتریکی قابل حمل انکار ناپذیر است. به عبارت دیگر وسایل قابل حمل الکتریکی امروزی گسترش خود را مدیون باتری های لیتیمی هستند. باتری های لیتیمی ساختار و اجزا فوق پیشرفته ای دارند که عملکرد آن ها تحت تاثیر هر یک از این اجزا می باشد بطوری که هر نقص جزئی در هر یک ازاین موارد باعث اخلال در عملکرد باتری می‌شود. برای ساخت یک باتری با کیفیت باید نسبت به تمام اجزا آن شناخت کافی و دقیق داشت. همان طور که در مقاله پیشین بیان شد، هر باتری از دو الکترود و یک الکترولیت تشکیل شده است. در این مقاله تلاش شده است تا سیر تکاملی الکترولیت های (Electrolyte) باتری های لیتیمی به عنوان یکی از مهمترین اجزا در این وسیله مورد بررسی قرار گیرد.

این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:
1- مقدمه، انواع الکترولیت‌ها
2- الکترولیت‌های مایع
3- الکترولیت‌های پلیمری بی شکل (Amorphous Polymer Electrolytes) 
4- الکترولیت پلیمرهای بلوری
5- بحث و نتیجه گیری


لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
منابـــع و مراجــــع
۱ - Bhattacharyya, A.J.J. Maier, Second Phase Effects on the Conductivity of Non‐Aqueous Salt Solutions:“Soggy Sand Electrolytes”. Advanced Materials, 2004. 16(9‐10): p. 811-814.
۲ - Croce, F., L. Settimi,B. Scrosati, Superacid ZrO2 added, composite polymer electrolytes with improved transport properties. Electrochemistry Communications, 2006. 8(2): p. 364-368.
۳ - Yoshio, M., R.J. Brodd,A. Kozawa, Lithium-ion batteries: sciencetechnologies2009: Springer.
۴ - Bruce, P.G., B. Scrosati,J.M. Tarascon, Nanomaterials for rechargeable lithium batteries. Angewandte Chemie International Edition, 2008. 47(16): p. 2930-2946.
ارسال نظر