مقدمه ای برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

مقدمه ای برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
سطح مقاله

مقدماتی
نویسندگان

کلمات کلیدی

کاربردهای فناوری‌نانو
صنایع غذایی
امتیاز کاربران

۴ امتیاز از ۵ (۲ رای)

 
 
آمار مقاله

  • بازدید کل ۱۲۳,۹۵۵
 
آمار آزمون مقاله

  • کل شرکت کنندگان ۴۸
  • تعداد افراد شرکت کننده ۱۲
 
 

مقدمه ای برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

  این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:
1- صنایع غذایی
1-1- روکش کردن آنزیم‌ها
2-1- غذاهای نانویی
1-2-1- به کارگیری فناوری نانو در صنایع غذایی
2-2-1- غذاهای نانویی

3-2-1- پرسش‌های باقیمانده
3-1- نانوغذا دیگر چیست؟
1-3-1- قسمت اول: صنایع بسته‌بندی
1-1-3-1- مقدمه
2-1-3-1- نانوغذا

2-3-1- کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی
3-3-1- بسته‌بندی
4-3-1- نتیجه‌گیری
4-1- دستور پخت یک نانوغذا
1-4-1- نقش فناوری‌نانو در تولید مواد غذایی
2-4-1- نقش فناوری ‌نانو در تولید مواد غذایی 

 


لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید

منابـــع و مراجــــع
۱ - کتاب مجموعه مقالات سایت باشگاه نانو
ارسال نظر