فناوری نانو و صنایع غذایی
فناوری نانو و صنایع غذایی
این مقاله شامل سرفصلهای زیر است:
- مقدمه
- کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
- محصولات کنونی موجود دربازار
- محصولاتی که درآیندهی نزدیک شاهد ظهور آنها خواهیم بود.
- شرکتهای فعال در زمینه نانو غذا
- بازار نانو غذا
- محرکها و چالشهای رشد و توسعهی نانو غذاها
- ارزیابی خطرات و چارچوبهای تنظیم شده برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
- برخی از قوانین و ضوابط مورد نیاز برای توسعهی نانو غذاها
- جنبههای مختلف مورد نیاز در بررسی نانو غذاها برای توسعهی استاندارد، کنترل و قوانین
- فراوری
- جنبههای ایمنی
- مقدمه
- کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
- محصولات کنونی موجود دربازار
- محصولاتی که درآیندهی نزدیک شاهد ظهور آنها خواهیم بود.
- شرکتهای فعال در زمینه نانو غذا
- بازار نانو غذا
- محرکها و چالشهای رشد و توسعهی نانو غذاها
- ارزیابی خطرات و چارچوبهای تنظیم شده برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
- برخی از قوانین و ضوابط مورد نیاز برای توسعهی نانو غذاها
- جنبههای مختلف مورد نیاز در بررسی نانو غذاها برای توسعهی استاندارد، کنترل و قوانین
- فراوری
- جنبههای ایمنی
لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
منابـــع و مراجــــع
۱ - www.nano.ir
۲ - http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1173879220782&pagemane=JPost%2FJPArticle%2FPrinter
۳ - http://www.cientifica.com/1st Seminar on Nano Technology Concept & Applications, 25 Dec 2004 ,Ahvaz
۴ - http://www.nutraingredients-usa.%20com/news/ng.asp?n=59980-nanotech-discovery-promises
۵ - http://www.forbes.com/newsletter/2005/08/09/nanotechnology-kraftnewsletter/2005/08/09/nanotechnologykraft-
۶ - http://www.tuvps.co.uk/news/articles/nanoparticle-usemooted-for-packaging-18205439
۷ - Weitz›s research was published in the April 22, 2005 issue of Science,was funded by the National Science Foundation, NASA, Kraft Foods Inc.,Unilever.
۸ - http://www.sciencentral.com/articles/view.php3?type=article&article_id=218392560