دلایل ده گانه برای استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی
دلایل ده گانه برای استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی
امروزه فناوری نانو کاربردهای مختلفی در مواد غذایی دارد، به طور کلی مزایای استفاده از این فناوری را در صنایع غذایی میتوان در قالب سه عنوان کلی زیر تقسیم نمود:
افزایش عمر مفید مواد غذایی؛ مزایای گستردهی بهداشتی و تأثیر بر طعم غذا.
بنا بر پروژهی فناوری نوظهور نانو که بانک اطلاعاتی محصولات مصرفی و طرحهای دولتی این فناوری است شرکتهای فعال در زمینهی مواد غذایی تلاش میکنند تا از کاربردهای مختلف فناوری نانو در دو حوزهی زیر استفاده کنند:
1) شناسایی باکتریها و مواد آلاینده؛
2) توسعهی ذخیرهسازی بهتر مواد غذایی.
این مقاله شامل سرفصلهای زیر است:
1.حسگر آلودگی
2. بستهبندی ضد میکروب
3. بهبود در نگهداری مواد غذایی
4.رسانش بهتر مواد مغذّی
5. مواد بستهبندی سازگار با محیط زیست
6. کاهش استفاده از آفتکشها
7. ردیابی، کنترل کپیبرداری و حفاظت از مارک تجاری
8. ترکیب
9. طعم غذا
10.شناسایی و از بین بردن باکتریها
افزایش عمر مفید مواد غذایی؛ مزایای گستردهی بهداشتی و تأثیر بر طعم غذا.
بنا بر پروژهی فناوری نوظهور نانو که بانک اطلاعاتی محصولات مصرفی و طرحهای دولتی این فناوری است شرکتهای فعال در زمینهی مواد غذایی تلاش میکنند تا از کاربردهای مختلف فناوری نانو در دو حوزهی زیر استفاده کنند:
1) شناسایی باکتریها و مواد آلاینده؛
2) توسعهی ذخیرهسازی بهتر مواد غذایی.
این مقاله شامل سرفصلهای زیر است:
1.حسگر آلودگی
2. بستهبندی ضد میکروب
3. بهبود در نگهداری مواد غذایی
4.رسانش بهتر مواد مغذّی
5. مواد بستهبندی سازگار با محیط زیست
6. کاهش استفاده از آفتکشها
7. ردیابی، کنترل کپیبرداری و حفاظت از مارک تجاری
8. ترکیب
9. طعم غذا
10.شناسایی و از بین بردن باکتریها
لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
منابـــع و مراجــــع
۱ - www.nanotech-now.com