آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی


آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
  • تاریخ شروع ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
  • زمان دوره ۴:۰۰
  • تعداد شرکت کنندگان ۲۸۸
تهیه غذای کافی و بهداشتی با استفاده از روش‌ها و فناوری‌های نوین، یکی از اولویت‌های تحقیقاتی کشورهای مختلف جهان است. صنایع مواد غذایی به علومی اطلاق می‌شود که کیفیت فیزیکى، شیمیایى و بیولوژیکى محصولات کشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى مورد توجه قرار داده و فعالیت‌های جمع‏‌آورى، عمل‌‏آورى، تبدیل، تکمیل، نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار می‌دهد. فناوری نانو با توسعه ساختارهایی با خصوصیات بهبودیافته، مزایای زیادی را در این زمینه ارائه می‌دهد؛ نانوساختارها سبب توسعه روش‌های جدید فراوری مواد غذایی و بسته‌بندی مواد غذایی شده و بهبود بازده انکپسولاسیون، افزایش پایداری، رهایش کنترل شده ترکیب به دام افتاده، حلالیت بهبود یافته و جلوگیری از واکنش‌های شیمیایی ناخواسته را به دنبال داشته است. همچنین در سال‌های اخیر توسعه سیستم‌های نانوساختار با کارایی بالا برای کاربردهای امنیت غذایی نظیر نانوسنسورها، توسعه یافته است. در حال حاضر برخی محصولات برپایه فناوری نانو در صنایع غذایی تجاری شده و روانه بازار شده‌اند.
 


 

*** هزینه ثبت‌نام در این دوره 212 هزار تومان است. 
** آزمون پایان دوره در صفحه دوره و به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و شرکت در آن محدودیت زمانی ندارد؛ شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای 50 درصد شوند، گواهی الکترونیکی پایان دوره (در دو فرمت فارسی و انگلیسی) را دریافت خواهند کرد.


جهت مشاهده دوره و شرکت در آزمون پایان دوره، راهنمای سایت را مطالعه کنید:

 


 

سرکار خانم فرشته همدانچی

* کارشناسی ارشد زیست‌شناسی سلولی تکوین گیاهی

* عضو شبکه مدرسان ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

1- معرفی غذا و صنایع غذایی

                تعریف غذا، بخش‌های مختلف: شیر و لبنیات، کنسروسازی، روغن، نوشیدنی، بسته‌بندی و ...

2- علل نیاز به روش‌های جدید در صنایع غذایی

               ضرورت غذا به عنوان یک عامل اساسی در کشورها

3- معرفی مختصر فناوری نانو

                مقیاس نانو، نانوذرات، نانوکامپوزیت‌ها و ...

4- معرفی کاربردهای نانوفناوری در زمینه‌های مختلف صنایع غذایی

               بهینه‌سازی ارزش غذایی، بسته‌بندی، زیست‌تخریب‌پذیری، ایمنی و ...

5- افزودنی‌های غذایی در مقیاس نانو

6- غنی‌سازی غذا

               میکروامولسیون‌ها، نانوکپسول‌ها

7- نانوفناوری در صنعت بسته‌بندی

                نانوکامپوزیت‌ها، بسته‌بندی فعال، بسته بندی هوشمند، بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر و ...

8- نانوحسگرها و کاربرد آنها در صنایع غذایی

               زیست‌حسگرها، نانوحسگرها و ....

9- چالش‌های توسعه نانوغذا

               ایمنی نانومواد، اثرات زیست‌محیطی و ...

10- معرفی شرکت‌های فعال

** آزمون پایان دوره در صفحه دوره و به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و شرکت در آن محدودیت زمانی ندارد؛ شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای 50 درصد شوند، گواهی الکترونیکی پایان دوره (در دو فرمت فارسی و انگلیسی) را دریافت خواهند کرد.
برای ثبت‌نام مستقیم، بر روی دکمه زیر کلیک کنید:


همچنین علاوه بر لینک فوق، می‌توانید ابتدا وارد سایت شوید و از طریق بلیط زیر در دوره ثبت‌نام کنید.

در صورت وجود مشکل با شماره 09104712036 تماس حاصل فرمایید یا به تلگرام همین شماره پیام دهید.

شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای 50 درصد در آزمون پایان‌دوره شوند، گواهی الکترونیکی پایان دوره فارسی و انگلیسی را دریافت می‌کنند.

تصویر نمونه گواهی‌های پایان‌دوره در ادامه قابل مشاهده است:



  دسترسی نامحدود به دوره

 عدم محدودیت زمانی برای شرکت در آزمون

(در ارتباط با شرکت در آزمون پایان‌دوره به نکات زیر دقت فرمایید:
  • ترجیحا از سیستم/کامپیوتر و مرورگر فایرفاکس استفاده کنید.
  • در حین آزمون، صفحه را رفرش نکنید و دکمه Back را نزنید.
  • تب دیگری را در حین آزمون باز نکنید.
  • هیچ آزمونی تحت عنوان آزمون آزمایشی وجود ندارد و در صورت کسب قبولی بالای 50% سیستم بطور خودکار بسته خواهد شد.
  • تنها اولین آزمون شما، رایگان است و 4 بار دیگر امکان آزمون مجدد را خواهید داشت که با پرداخت هزینه همراه است.)

 ارائه گواهی الکترونیکی به صورت فارسی و انگلیسی پس از اتمام موفقیت آمیز دوره

 امکان مشاهده دوره آموزشی بلافاصله پس از پرداخت از طریق کیف پول


 

بلیط آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی


# ثبت نام عنوان قیمت - تومان
1 ثبت نام آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی قیمت کل : ۲۱۲,۰۰۰
کد تخفیف ثبت کد تخفیف

سخنرانان آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی