دانلود ها

کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و ارزش غذایی و ایمنی


Nanotechnology Applications in Food
Flavor, Stability, Nutrition and Safety
 
Elsevier انتشارات
2017 سال انتشار
اول ویرایش
416 تعداد صفحات

Alexandru Mihai Grumezescu

Alexandra Elena Oprea

نویسندگان


 
کاربردهای فناوری نانو در غذا: طعم، ماندگاری، ارزش غذایی و ایمنی، یک مرجع به روز و کاربرد محور است که در راستای کمک به محققان، دانشمندان و مهندسان زیستی و به‌منظور بهبود و تسهیل تولید مواد غذایی و نظارت بر ایمنی مواد غذایی، مزایا و معایب هر کاربرد را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد. این کتاب طیف گسترده‌ای از موضوعات پرکاربرد در صنعت مواد غذایی را نظیر رویکردهای دارویی‌، زیست‌پزشکی و ضدمیکروبی ارائه می‌دهد و نگرانی‌های موجود در زمینه ایمنی‌، مقررات و استفاده محدود از نانومواد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مباحث کلیدی کتاب عبارتند از:
* قابلیت نانوحسگرها برای تشخیص عوامل بیماری‌زای قابل انتقال از طریق غذا؛
* کاربردهای فناوری نانو در بخش‌های مختلف از عطر و طعم و ارزش غذایی تا پایداری و ایمنی در بسته‌بندی
* نانو و ميکروانکپسولاسيون، نانو امولسیون‌ها، نانوحسگرها و سیستم‌های رسانش نانویی
* کاربردهای عملی علوم نانو برای استفاده در صنعت امروزه


فهرست کتاب:

1-راه حلی برای آینده طعم‌ها در صنایع غذایی:  نانوانکپسولاسيون و ميکروانکپسولاسيون
2-
فناوری نانو در عناصر غذایی بیواکتیو (زیست فعال): رویکردهای دارویی و زیست پزشکی آن
3-گستره کاربردی فناوری نانو در مواد غذایی
4-طراحی استراتژیک سیستم‌های رسانش مواد غذایی
5-نانوامولسیون‌ها و پایداری آن‌ها برای بهبود خواص عملکردی عناصر غذایی
6-نانوامولسیون: رویکردی جدید برای افزایش کارایی عناصر غذایی گیاهی (Phytonutrient)
7-جنبه‌های فناورانه نانوامولسیون‌ها و کاربردهای آن در بخش غذا
8-پلی هیدروکسی آلکانوات‌ها در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی
9-سیستم‌های رسانش نانویی برای کاربردهای ارزش تغذیه‌ای
10-فناوری نانوامولسیون‌سازی در راستای بهبود فراهمی زیستی عناصر غذایی با عملکرد چربی دوستی و کیفیت مواد غذایی
11- خاصیت ضدمیکروبی نانومواد در صنایع غذایی
12- فناوری نانو در ایمنی میکروبی مواد غذایی
13- پیشرفت‌های اخیر در تکنیک‌های مولکولی تشخیص بیماری‌های قابل انتقال از طریق غذا
14- سیستم‌های هوشمند در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی: سنسورهای حساس به آلودگی و ادوات امنیتی/ضدجعل
15- نانوحسگرها برای تشخیص آلاینده‌های غذا
16- ادوات نانو برای تشخیص آلاینده‌ها
17- تأثیر نانوسلولز باکتریایی بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی امولسیون‌های گوشت کم لیپید
18- سیگنال‌دهی تنش‌های گیاهی از طریق نانوبیوتکنولوژی



ارسال نظر

 
تعداد نظرات : ۵

  • بزی الله ری

    ۱۴۰۱/۰۲/۱۵
    با سلام کتاب خوبی بود ولی کاش به زبان شیرین ترجمه می شد .

    مدیر سیستم

    ۱۴۰۱/۰۲/۱۷
    سلام 
    موفق باشید
  • محمدی

    ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    سلام،
    مرسی مقاله مفیدی بود

    مدیر سیستم

    ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
    سلام،
    ممنون از حسن توجه شما
  • یعقوب مهدوی

    ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
    از شما با تمام وجود متشکرم

    مدیر سیستم

    ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
    ممنون از لطف شما
  • فرسکوتی فر

    ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    با سلام وتشکر از ارسال فایل. دستتون دردنکنه. امید که در جهت ترویج نانو در صنایع غذایی گام موثری برداشته بشه.. سپاسگزارم.

    مدیر سیستم

    ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
    سلام،
    خواهش میکنم
    ان شاالله
  • کیوانلو

    ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
    عرض ارادت به نظر میاد از اون مباحث نوینی باشه که جذابه . ممنون که پیشران و انگیزه بخشید . احسنت بر شما
کاربردهای فناوری نانو در غذا- طعم و ماندگاری و  ارزش غذایی و ایمنی
 
  • هزینه فایل رایگان
  • نوع فایل pdf
  • حجم فایل ۹.۱۹ مگابایت
  • تعداد دانلود ۱,۵۴۷
 
 
امتیاز کاربران

۳ امتیاز از ۵ (۲ رای)