میکروامولسیون ها و کاربرد آن‌ ها در صنایع غذایی

میکروامولسیون ها و کاربرد آن‌ ها در صنایع غذایی
سطح مقاله

مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
کلمات کلیدی

میکروامولسیون
امولسیون
امتیاز کاربران

امتیاز از ۵ (۰ رای)

 
 
آمار مقاله

  • بازدید کل ۱۰,۲۳۵
 
آمار آزمون مقاله

  • کل شرکت کنندگان ۱۰۷
  • تعداد افراد شرکت کننده ۲۱
 
 

میکروامولسیون ها و کاربرد آن‌ ها در صنایع غذایی


میکروامولسیون‌ها مخلوطی ایزوتروپیک از حداقل یک ترکیب آبدوست، آبگریز، و دوگانه‌دوست هستند. پایداری ترمودینامیک و ساختار نانویی دو خصوصیت مهم این سامانه‌ها است که آن‌ها را از امولسیون‌های معمولی، که از لحاظ ترمودینامیک ناپایدارند، متمایز ساخته است. دستیابی به ذراتی کمتر از ۱۰۰ نانومتر بدون صرف انرژی این روش را از سایر روش‌های ساخت ذرات نانویی متفاوت ساخته است. این تکنیک قابلیت استفاده در زمینه‌‌های مختلف، به‌ویژه صنایع غذایی، را دارد؛ تولید نانوکپسول‌های ترکیبات طعمی، افزایش انحلال‌پذیری ترکیبات، کمک به استخراج مواد، و استفاده از میکروامولسیون‌ها به‌عنوان محیط‌های واکنش از جمله کاربردهای بالقوه استفاده از این سامانه‌ها در صنایع غذایی محسوب می‌شود. در مقاله پیش رو سعی شده است ضمن ارائه تعریفی کوتاه از میکروامولسیون و مزایای عمده آن، کاربردهای شاخص آن در زمینه صنایع غذایی به پژوهشگران و علاقه‌مندان معرفی شود.
این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:
 1. مقدمه
2. مزایای میکروامولسیون‌ها در مقایسه با امولسیون‌ها
3. ترمودینامیک میکروامولسیون‌ها
4. فعالیت سطحی و مواد فعال سطحی
5. ساختار میکروامولسیون‌ها
6. کاربرد میکروامولسیون‌ها
1.6. حلالیت در میکروامولسیون‌ها
1.1.6. طعم‌دهنده‌ها، آروماها، و رنگ‌ها
2.1.6. ویتامین‌ها و نگهدارنده‌ها
2.6. میکروامولسیون‌ها به‌عنوان محیط واکنش
3.6. استفاده از میکروامولسیون‌ها به‌عنوان روش استخراج
4.6. استفاده از میکروامولسیون‌ها در کپسوله کردن ترکیبات طعمی، ویتامین‌ها، و ...
7. نتیجه‌گیری


لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
 

منابـــع و مراجــــع
۱ - I Amar, A Aserin, N Garti, ColloidsSurfaces B: Biointerfaces, Vol. 33, (2004)
۲ - U Bazylińska, P Warszyński, K.A Wilk, ColloidsSurfaces A: PhysicochemicalEngineering Aspects, Vol.413, (2012)
۳ - . M Boutonnet, S Lögdberg, E.E Svensson, Current Opinion in Colloid & Interface Science, Vol.13, No.4, (2008)
۴ - T.N.C Dantas, A.A DantasNeto, M.C.P.A Moura, E.L Barros Neto, K.R Forte, R.H.L Leite, Water Research, Vol.37, No.11, (2003)
۵ - T.N de Castro Dantas, M.H de Lucena Neto, A.A Dantas Neto, Talanta, Vol.56, (2002)
۶ - F Donsi, F.M Sessa, H Mediouni, A Mgaidi, G Ferrari, Procedia Food Science, Vol.1, (2011)
۷ - Z Dövyap, E Bayraktar, U Mehmetoglu, EnzymeMicrobial Technology, Vol.38, No.3, (2006)
۸ - M Fanun, “Microemulsions: PropertiesApplications” , CRC Press, (2009)
۹ - J Feng, Z Wang, J Zhang, Z Wang, F Liu, Colloids andSurfaces A: PhysicochemicalEngineering Aspects, Vol.339, No.3, (2009)
۱۰ - L.F Ferreira, M.E Taqueda, M Vitolo, A i, A Pessoa, J Biotechnol , Vol.116, No.4, (2005)
۱۱ - N Garti, A Yaghmur, M.E Leser, V Clement, H.J Watzke, J Agric Food Chem, Vol.49, (2001)
۱۲ - M Gonnet, L Lethuaut, F. Boury, J Control Release, Vol. 146, No.3, (2010)
۱۳ - J.W Goodwin, “ColloidsInterfaces with SurfactantsPolymers–an Introduction”, John Wiley & Sons Ltd., (2004)
۱۴ - D Han, O.S Yi, H.K Shin, Journal of Food Science, Vol.55, No.1, (1990)
۱۵ - K Holomberg, B Jonsson, B Kronberg, B Lindman. John Wiley & Sons Ltd., (2003)
۱۶ - V Jenning, A Gysler, M SchaÈfer-Korting, S.H. Gohla, European Journal of PharmaceuticsBiopharmaceutics, Vol.49, (2000)
۱۷ - S Kim, W.K Ng, S Shen, Y Dong, R.B.H Tan, ColloidsSurfaces A: PhysicochemicalEngineering Aspects, Vol.348, No.1, (2009)
۱۸ - C Lin, H Lin, H Chen, M Yu, M Lee, Food Chemistry, Vol.116, No.4, (2009)
۱۹ - D.J McClements, “Food Emulsions: Principles, Practice,Techniques” CRC Press, (1999)
۲۰ - . R.K Mitra, B.K Paul, J Colloid Interface Sci, Vol.283, No.2, (2005)
۲۱ - H Mollet, A Grubenmann, “Formulation Technology: Emulsions, Suspensions, Solid Forms” Wiley-VCH, (2001
۲۲ - A Naksuk, D.A Sabatini, C Tongcumpou, Industrial CropsProducts, Vol.30, No.2, (2009)
۲۳ - . V Papadimirriou, S Pispas, S Syriou, A Pournara, M Zoumpanioti, T.G Sotiroudis, A Xenakis, Langmuir, Vol.24, No.7, (2008)
۲۴ - A Radomska, R. Dobrucki, International Journal of Pharmaceutics, Vol.196, (2000)
۲۵ - J Rao, D.J McClements, J Agric Food Chem, Vol.59, No.9, (2011)
۲۶ - J. Rao, D.J McClements, Food Hydrocolloids, Vol.26, No.1, (2012)
۲۷ - S Sahin, S.G Sumnu, “Physical Properties of Foods”, Springer, (2006)
۲۸ - M Sathishkumar, E.S. Jeong, S.E Yun, S.P Mun, J.F Rusling, EnzymeMicrobial Technology, Vol.42, No.3, (2008)
۲۹ - Y Shu, D Cheng, X Chen, J Wang, SeparationPurification Technology,Vol.64, No.2, (2008)
۳۰ - C Solans, H Kunieda, “Industrial Applications of Microemulsions”, Marcel Dekker Inc., (1997)
۳۱ - A Spernath, A Yaghmur, A Aserin, R.E Hoffman, N Garti, J Agric Food Chem, Vol.50, No. 23, (2002)
۳۲ - H Stamatis, A Xenakis, Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic, Vol.6, (1999)
۳۳ - C Stubenrauch, “Microemulsions: Background, New Concepts, Applications, Perspectives”,: Blackwell Publishing Ltd., (2009)
۳۴ - X.H Sun, K.X Zhu, H.M Zhou, Journal of Cereal Science, Vol.48, No.3, (2008)
۳۵ - K. Tonova, Z Lazarova, Biotechnol Adv, Vol.26, No.6, (2008)
۳۶ - S Trombino, R Cassano, R Muzzalupo, A Pingitore, E Cione, N. Picci, Colloids Surf B Biointerfaces, Vol.72, No.2, (2009)
۳۷ - H Hebbar, B Sumana, K.S Raghavarao, Bioresour Technol, Vol.99, No.11, (2008)
۳۸ - Z Wang, J Xu, R Liang, H Qi, Biochemical Engineering Journal, Vol.41, No.1, (2008)
۳۹ - W Xie, J.M Ji, Journal of Food Biochemistry, Vol.32, (2008)
۴۰ - H Zhang, Y Cui, S Zhu, F Feng, X Zheng, Int J Pharm, Vol.395, No.2, (2010)
۴۱ - . H Zhang, Y Shen, P Weng, G Zhao, F Feng, X Zheng, Int J Food Microbiol, Vol.135, No.3, (2009)
۴۲ - H Zhang, Y Shen, Y Bao, Y He, F Feng, X Zheng, Food Research International, Vol.41, No.5, (2008)
۴۳ - W Zhang, Q Zhong, Food Chemistry, Vol.119, No.4, (2010)
۴۴ - F Zhong, M Yu, C Luo, C.F Shoemaker, Y Li, S Xia, J Ma, Food Chemistry,Vol.115, No.2, (2009)
۴۵ - K Ziani, Y Fang, D.J McClements, Food Chem, Vol.134, No.2, (2012)
۴۶ - K Ziani, Y Fang, D.J McClements, Food Research International, Vol.46, No.1, (2012)
ارسال نظر