روش‌های کروماتوگرافی برای تخلیص پروتئین‌ها -بخش دوم

روش‌های کروماتوگرافی برای تخلیص پروتئین‌ها -بخش دوم
سطح مقاله

پیشرفته 2
کلمات کلیدی

کروماتوگرافی مایع
پروتئین
کروماتوگرافی میل ترکیبی
کروماتوگرافی اندازه طردی
امتیاز کاربران

امتیاز از ۵ (۰ رای)

روش‌های کروماتوگرافی برای تخلیص پروتئین‌ها -بخش دوم

دانش تخلیص پروتئین قدمتی نزدیک به یک قرن دارد. برای جداسازی یک پروتئین خاص از مخلوط، از ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاص آن پروتئین استفاده می‌شود. هیچ روش منحصر به فرد یا راه ساده‌ای برای خالص‌سازی همه انواع پروتئین‌ها وجود ندارد. روش‌ها و شرایط اعمال شده در تخلیص می‌تواند باعث غیرفعال شدن پروتئین‌ها شود. در این مقاله دو نوع از روش‌های کروماتوگرافی متداول، کروماتوگرافی میل ترکیبی و کروماتوگرافی اندازه طردی مورد بحث قرار گرفته و مزایا، معایب و محدودیت‌های هر روش مورد بحث قرار می‌گیرد.

این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:

1- مقدمه
2- کروماتوگرافی میل ترکیبی
 1-2- فاز ساکن
 2-2- لیگاندها
 3-2- بازوی حایل
 4-2- اتصال لیگاند
 5-2- فاز متحرک
 6-2- راهبرد شویش
3- کروماتوگرافی اندازه طردی
 1-3- غربال مولکولی
 2-3- فاز ساکن
 3-3- فاز متحرک
  1-3-3- راهبرد شویش
 4-3- کاربردها
  1-4-3- تعویض بافر
  2-4-3- جزء به جزء‌سازی پروتئین
  3-4-3- تعیین اندازه مولکولی
نتیجه‌گیری


لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
 

منابـــع و مراجــــع
۱ - Roe, S., Protein Purification Techniques, Oxford University Press, Oxford (2001).
۲ - Scopes, R., Protein Purification, PrinciplePractice, Springer-Verlag, New York (1994).
۳ - Simpson, R. J., ProteinsProteomics, Cold Spring Harbor Laboratory Press, New York (2003).
۴ - Sofer, G., Preparative chromatographic separations in pharmaceutical, diagnostic,Biotechnology industries: currentfuture trends, J Chromatogr A, 707, 23 (1995).
۵ - Sofer, G., Hagel, L., Handbook of Process Chromatography: A Guide to ptimization, Scale-upValidation, Academic Press, San Diego (1997).
۶ - Stulik, K., Pacakova, V.,Ticha, M., Some potentialitiesdrawbacks of contemporary size-exclusion chromatography, J Biochem Biophys Methods, 56, 1 (2003).
۷ - Wilson, K., Walker, J, PrinciplesTechniques of Practical Biochemistry, Cambridge University Press
۸ - Porath, J., gel filtration to adsorptive size exclusion, J Protein Chem, 16, 463 (1997).
ارسال نظر