فناوری نانو و صنایع غذایی

 فناوری نانو و صنایع غذایی
سطح مقاله

مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نویسندگان

کلمات کلیدی

امتیاز کاربران

امتیاز از ۵ (۰ رای)

آزمون مقاله - رایگان

 
آمار مقاله

  • بازدید کل ۲۷۵
  • بازدید این ماه ۶۵
  • بازدید امروز ۳۱
 
آمار آزمون مقاله

  • کل شرکت کنندگان ۰
  • تعداد افراد شرکت کننده ۰
 
 

فناوری نانو و صنایع غذایی

این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:

مقدمه
کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
محصولات کنونی موجود دربازار
محصولاتی که درآینده‌ی نزدیک شاهد ظهور آن‌ها خواهیم بود.
شرکت‌های فعال در زمینه نانو غذا
شرکت NutraLease
شرکت Unilever
شرکتOil Fresh
شرکت Voridian
شرکت Nanocor
شرکت Nanoplex Technologies
شرکت Kraft Foods
بازار نانو غذا
محرک‌ها و چالش‌های رشد و توسعه‌ی نانو غذاها
ارزیابی خطرات و چارچوب‌های تنظیم شده برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
برخی از قوانین و ضوابط مورد نیاز برای توسعه‌ی نانو غذاها
جنبه‌های مختلف مورد نیاز در بررسی نانو غذاها برای توسعه‌ی استاندارد، کنترل و قوانین
فراوری
جنبه‌های ایمنی

 

لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
منابـــع و مراجــــع
۱ - www.nano.ir
۲ - http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1173879220782&pagemane=JPost%2FJPArticle%2FPrinter
۳ - http://www.cientifica.com/1st Seminar on Nano Technology Concept & Applications, 25 Dec 2004 ,Ahvaz
۴ - http://www.nutraingredients-usa.%20com/news/ng.asp?n=59980-nanotech-discovery-promises
۵ - http://www.forbes.com/newsletter/2005/08/09/nanotechnology-kraftnewsletter/2005/08/09/nanotechnologykraft-
۶ - http://www.tuvps.co.uk/news/articles/nanoparticle-usemooted-for-packaging-18205439
۷ - Weitz›s research was published in the April 22, 2005 issue of Science,was funded by the National Science Foundation, NASA, Kraft Foods Inc.,Unilever.
۸ - http://www.sciencentral.com/articles/view.php3?type=article&article_id=218392560
ارسال نظر