دلایل ده‌گانه برای استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی

دلایل ده‌گانه برای استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی
سطح مقاله

مقالات منتخب ماهنامه فناوری نانو
نویسندگان

ابراهیم عنایتی
( مترجم )

کلمات کلیدی

امتیاز کاربران

امتیاز از ۵ (۰ رای)

آزمون مقاله - رایگان

 
آمار مقاله

  • بازدید کل ۳۱۳
  • بازدید این ماه ۹۸
  • بازدید امروز ۴۳
 
آمار آزمون مقاله

  • کل شرکت کنندگان ۰
  • تعداد افراد شرکت کننده ۰
 
 

دلایل ده‌گانه برای استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی

امروزه فناوری نانو کاربردهای مختلفی در مواد غذایی دارد، به طور کلی مزایای استفاده از این فناوری را در صنایع غذایی می‌توان در قالب سه عنوان کلی زیر تقسیم نمود:
افزایش عمر مفید مواد غذایی؛ مزایای گسترده‌ی بهداشتی و تأثیر بر طعم غذا.
بنا بر پروژه‌ی فناوری نوظهور نانو که بانک اطلاعاتی محصولات مصرفی و طرح‌های دولتی این فناوری است شرکت‌های فعال در زمینه‌ی مواد غذایی تلاش می‌کنند تا از کاربردهای مختلف فناوری نانو در دو حوزه‌ی زیر استفاده کنند:
1) شناسایی باکتری‌ها و مواد آلاینده؛
2) توسعه‌ی ذخیره‌سازی بهتر مواد غذایی.
در ادامه دلایل ده گانه برای توضیح استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی ارائه شده است...

این مقاله شامل سرفصل‌های زیر است:
1.حسگر آلودگی
2. بسته‌بندی ضد میکروب
3. بهبود در نگهداری مواد غذایی
4.رسانش بهتر مواد مغذّی
5. مواد بسته‌بندی سازگار با محیط زیست
6. کاهش استفاده از آفت‌کش‌ها
7. ردیابی، کنترل کپی‌برداری و حفاظت از مارک تجاری
8. ترکیب
9. طعم غذا
10.شناسایی و از بین بردن باکتری‌ها
 

لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله ابتدا وارد سایت شوید
منابـــع و مراجــــع
۱ - www.nanotech-now.com
ارسال نظر